середа, 05 листопада 2008 14:58

В Сан-Франциско вважають Буша не гідним, щоб називати його ім"ям колектор

Жителі Сан-Франциско не підтримали ідею присвоєння імені Джорджа Буша місцевій каналізаційній станції Oceanside. Організація "Комісія з президентського меморіалу" винесла це питання на голосування в день президентських виборів, вважаючи, що це - відмінний спосіб увічнити 43 президента країни. Проте, близько 69 відсотків городян вважають, що Буш (чи колектор) цього не гідні.

Влітку "Комісія з президентського меморіалу" зібрала більше 8500 підписів на підтримку своєї ініціативи. Передбачалося не тільки перейменувати колектор, але і відзначити цю подію "масовим зливом". За словами члена "Комісії" Брайана Макконнелла, подібні ідеї є частиною нормального демократичного процесу.

Основний опонент "Комісії", глава республіканців Сан-Франциско Ховард Епстайн, оцінив винесення цього питання на голосування як зловживання демократичними процедурами на догоду божевільним, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «В Сан-Франциско вважають Буша не гідним, щоб називати його ім"ям колектор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі