понеділок, 07 липня 2008 16:33

В Росії вибирають найдобріші фільми

Російські зірки кіно і ТБ назвали найдобріший фільм в історії, давши старт глобальній акції, участь в якій прийме вся країна. Кожен житель країни зможе запропонувати свій варіант відповіді на питання "Яке кіно можна назвати найдобрішим?"

1 липня в Росії стартувала акція "Країна вибирає добре кіно". Подією, що передувала глобальному голосуванню, став вечір в ресторані "Москафе", що відбувся 17 червня. Цього дня тут зібралися представники кіноіндустрії: Наталія Арінбасарова, Олена Бондарчук, Катерина Двигубська, Артем Міхалков, Єгор Кончаловський, Олена Морозова, Дарина Повереннова, Аліка Смехова.

Гостям вечора, що проходив у форматі ток-шоу, ведучими якого стали Борис Берман та Ельдар Жандарьов, були запропоновані анкети для голосування.

Підсумком вечора стало оголошення списку лідерів зіркового голосування. Очолила його кінострічка Ельдара Рязанова "Іронія Долі, або з легким паром". Другим по кількості згадок в анкетах став фільм "Кука" Ярослава Чеважевського.

Остаточні підсумки зіркового голосування, як і підсумки голосування всенародного, будуть оголошені у вересні, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «В Росії вибирають найдобріші фільми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі