понеділок, 14 січня 2008 08:12

В Росії стався черговий вибух побутового газу в п"ятиповерхівці

У Желєзноводську в результаті вибуху побутового газу зруйновано чотири квартири п"ятиповерхового будинку. Про це повідомив заступник начальника Управління інформації та громадських зв"язків МНС Росії Віктор Бельцов.

Вибух стався в квартирі у п"ятому поверсі будинку, розташованого на вул. Леніна. Зруйновано чотири квартири другого і третього під"їздів.

"Вибух побутового газу стався в квартирі п"ятиповерхового панельного житлового будинку на вулиці Леніна близько 2.30 за московським часом. У результаті вибуху пошкоджено чотири квартири з 48, п"ятеро людей госпіталізовано", - сказав представник адміністрації.

За його словами, близько 60 мешканців евакуйовано. Як повідомили в Південному регіональному центрі МНС РФ, було врятовано вісім чоловік, з яких двоє дітей. Через вибух сталося провисання даху, вирвана зовнішня панель будинку.

На місці події працюють рятувальники і пожежники, продовжуються роботи з пошуку людей, зазначили в центрі, повідомляє "Интерфакс".
Зараз ви читаєте новину «В Росії стався черговий вибух побутового газу в п"ятиповерхівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі