четвер, 06 грудня 2007 13:23

В Росії школярі вбили безпритульного, зґвалтувавши його шваброю

У Санкт-Петербурзі затримано п"ятеро учнів, підозрюваних у звірячому вбивстві бездомного чоловіка. Підлітки з середньої школи поглумилися над жертвою за допомогою швабри.

Підлітки, підозрювані в жорстокому вбивстві, були затримані міліцією у вівторок. Ними виявилися четверо школярів (троє восьмикласників і один дев"ятикласник), а також шестикласник.

17 листопада в другому під"їзді будинку N59, корпус 1, на Новочеркаському проспекті був виявлений труп невідомого чоловіка, якому на вигляд близько 45 років, передає "Інтерфакс" з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Судово-медична експертиза встановила, що смерть наступила в результаті тупої травми голови, забою головного мозку, переломів ребер і тупої травми живота і прямої кишки, пояснили в міліції. Над чоловіком поглумилися, засунувши в анальний отвір швабру.

Школярі, як вважає слідство, вирішили виселити бомжа з під"їзду будинку. За попередньою інформацією, спочатку вони загрожували йому і всіляко знущалися, а потім стали застосовувати силу і так увійшли в раж, що від отриманих травм чоловік помер на місці, повідомляє NEWSru.com.

 

Зараз ви читаєте новину «В Росії школярі вбили безпритульного, зґвалтувавши його шваброю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі