вівторок, 23 березня 2010 12:36

В Росії гість на весіллі застрелився під час гри в "російську рулетку" (ВІДЕО)

В Росії гість на весіллі застрелився під час гри в "російську рулетку" (ВІДЕО)

На весіллі в російському місті Астрахань сталася трагедія, коли один з гостей на святі, щоб розважити жениха і наречену, запропонував зіграти в "російську рулетку". Про цю подію розповів напередодні російський телеканал НТВ.

Весілля відзначалася в одному з кафе Радянського району. Один з гостей з боку нареченого підійшов до столу молодят, щоб виголосити тост. Раптово він дістав травматичний пістолет марки ІЖ-79-9 з гумовими кулями. Тамада схопив його за руку і намагався зупинити, але гість пояснив, що це "просто красивий жест".

Чоловік звів пістолет, приставив його собі до скроні і натиснув на курок. Пістолет характерно клацнув і не вистрілив. Після цього чоловік запропонував всім іншим гостям, які стояли навколо столу, повторити його вчинок.

На відео можна побачити, як інший гість взяв пістолет і підніс його до голови. Але цього разу пролунав постріл і чоловік впав на підлогу. З важкою черепно-мозковою травмою його доставили в лікарню, де лікарі продовжують боротися за його життя.

Власник зброї не може пояснити, чому пістолет вистрілив. Він стверджує, що витягнув усі набої. Міліція проводить розслідування, де кадри з весілля фігурують як речовий доказ.

Gazeta.ua за матеріалами НТВ, Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «В Росії гість на весіллі застрелився під час гри в "російську рулетку" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі