неділя, 01 лютого 2009 13:11

В Росії через пожежу загинуло 23 пенсіонерів

В Росії через пожежу загинуло 23 пенсіонерів
Число загиблих при пожежі в інтернаті для людей похилого віку у селищі Под"єльск (республіка Комі РФ) досягло 23 людей.

Усього в будинку в момент пожежі перебувало близько 30 людей.

Розбір завалів триває.

Раніше в місцевому управлінні МНС висловили побоювання, що всі, хто залишався в будинку на момент прибуття пожежних, загинули.

У будинку для людей похилого віку жили більше 20 людей, у момент пожежі в будинку перебував ще сторож. Чи були в інтернаті в той вечір інші працівники достовірно невідомо.

Три жінки були врятовані до прибуття пожежних розрахунків; сторожу також удалося врятуватися, повідомила представник місцевого управління МНС Любов Терентьєва.

За попередньою версією, пожежа виникла через непогашену сигарету

Як повідомляє Інтерфакс, за попередньою версією, пожежа виникла через непогашену сигарету. Начальник прес-служби уряду Комі Костянтин Бобров запевнив, що будівля відповідала вимогам пожежної безпеки. За фактом пожежі заведена кримінальна справа.

Пожежа спалахнула в суботу ввечері у віддаленому сільському інтернаті "малої місткості для громадян похилого віку й інвалідів" в 120 кілометрах від Сиктивкара, повідомляє Ліга.net з посиланням на ВВС.

Зараз ви читаєте новину «В Росії через пожежу загинуло 23 пенсіонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі