середа, 31 березня 2010 13:16

В Ризі невідомий підірвав пункт прийому металів

В Ризі невідомий підірвав пункт прийому металів

В Латвії двоє осіб отримали поранення в результаті вибуху снаряду у пункті скупки металів в ризькому мікрорайоні Кенгарагс. Вибух прогримів приблизно о 8:30 за місцевим часом у пункті скупки металів н, повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на Управління держполіціі Ризького регіону.

"Ймовірно, сталося ось що: хтось доставив до пункту прийому вантаж металобрухту, і під час вивантаження в ньому був помічений снаряд. Приймальник відмовився взяти снаряд, і той, хто його доставив, кинув його назад, і в цей момент снаряд вибухнув", - відзначив представник поліцейського управління Сігіта Пілдава.

За попередніми даними, вибухонебезпечною була лише частина снаряду з детонатором. "Якщо б снаряд був повний, наслідки були б набагато більш серйозними", - пояснили в поліції.

Як нагадує агентство, у грудні 2009 року на вул. Ренцену 16 під час дорожніх робіт було виявлено артилерійський снаряд часів Першої світової війни, а також сім артилерійських снарядів часів Другої світової війни.

NEWSru

Зараз ви читаєте новину «В Ризі невідомий підірвав пункт прийому металів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі