понеділок, 28 грудня 2015 12:52

В прифронтовому районі в руках жінки вибухнула граната

В прифронтовому районі в руках жінки вибухнула граната
masterok.livejournal.com

В ніч на понеділок в селі Новодворівка Розівського району Запорізької області в руках у місцевої мешканки вибухнула граната. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції в Запорізькій області.

"28 грудня о 1.20 до Розівського відділення Бердянського відділу поліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що до них доставили 50-річну жительку району з травмами правої руки. Встановлено, що травми потерпіла отримала внаслідок вибуху", - розказали в прес-службі.

За інформацією відомства, вибух спровокував житель сусіднього села. Він навідався напередодні в дім своєї знайомої. Трішки випили. Потім чоловік почав вимагати жінку зізнатися, де знаходиться його співмешканка. Він дістав із карману гранату і пригрозив підірвати будинок. Злякана жінка вирвала вибухівку з рук й хотіла її викинути. Але не встигла.

За словами голови Незалежної профспілки медиків регіону Анатолія Сидоренка, постраждалу відвезли в хірургічне відділення центральной районної лікарні Розівки. У жінки — серйозні травми рук. На одній довелося ампутувати чотирі пальці, інша - розможжена від зап'ястку. Наразі стан постраждалої стабільний. Жити буде, говорять медики.

Подію правоохоронці розслідують як хуліганство. Звідки підозрюваний взяв гранату, встановить слідство.

Зараз ви читаєте новину «В прифронтовому районі в руках жінки вибухнула граната». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі