понеділок, 06 серпня 2007 08:31

В понеділок пройде перший віртуальний з"їзд "партії Вєрки Сердючки"

З"їзд Партії політики Вєрки Сердючки (сценічний псевдонім актора Андрія Данилко) почнеться в понеділок, 6 серпня, в 12.00 за місцевим часом. Делегатом з"їзду може бути кожен користувач українського сегменту Інтернету, що реєструється на форумі сайту "За Вєрку".

Як оголошено на сайті "Party Політики Вєрки Сердючки, "організація, хай і неформальна, але політична. Як і будь-якій політичній структурі, нам потрібно було б провести з"їзд. Не справа це, партії вже майже місяць, а з"їзду до цих пір не було".

Крім того, ухвалено рішення доручити всім "party"цам" підготувати свої пропозиції по порядку денному, регламенту і технології проведення з"їзду і викласти їх в спеціальному, доступному лише "party"цам", розділі форуму. Стати "партійцем" і дістати доступ на з"їзд може кожен, хто реєструвався на форумі.

У повідомленні також наголошується, що ще жодна партія Східної Європи не проводила своїх з"їздів он-лайн. "Справа ця нова, ніким ще не освоєна, але провести її треба на зло ворогам і заздрісникам, щоб не було болісно за безцільно витрачений трафік", - повідомляють організатори партії. "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «В понеділок пройде перший віртуальний з"їзд "партії Вєрки Сердючки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі