середа, 02 квітня 2008 14:51

В Південній Кореї вводять смертну кару за зґвалтування і вбивство дітей

У зв"язку з сексуальним насильством, що почастішало в країні, відносно неповнолітніх уряд Південної Кореї має намір посилити міру покарання, повідомляють в середу місцеві ЗМІ.

За підсумками засідання уряду, що відбулося у вівторок, вирішено застосовувати страту для всіх злочинців, обвинувачених в зґвалтуванні і вбивстві дітей до 13 років. На ньому прем"єр-міністр Хан Син Су особливо відзначив, що ті, хто викрадає дітей, насилує їх і вбиває, не заслуговують ніякої поблажливості.

Останньою краплею, що переповнила чашу терпіння влади, стали декілька злочинів такого роду в містах Аньян та Інчхон, коли жертвами педофілів сталі дівчатка 8, 10 і 13 років.

Крім того, до семи років ув"язнення підвищена мінімальна міра покарання за злочини на сексуальному ґрунті проти дітей, що автоматично відміняє умовний термін. Відносно їх не застосовуватиметься і дострокове звільнення.

В країні також буде створена база даних ДНК для відстежування сексуальних маніяків. Тільки у Сеулі з нинішніх 700 до 2150 буде збільшено число телекамер спостереження у початкових і середніх школах, повідомляє ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «В Південній Кореї вводять смертну кару за зґвалтування і вбивство дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі