середа, 02 липня 2008 08:53

В Парижі на бурлеск-фестивалі показали "нетиповий стриптиз" (ФОТО)
6

У Парижі відкрився фестиваль "Новий бурлеск" (Novo Burlesque) - на сцену закладу під назвою "Дике кабаре"( Cabaret Sauvage) вийшли "нетипові стриптизерки і пристрасні пожирачі вогню".

Останнім часом вистави в жанрі бурлеска стають все більш популярними серед європейців. Сучасні клуби на декілька годин перетворюються на старомодні кабаре, де найсмішніший жарт - це відвертий стриптиз, а програма рясніє пародіями, непристойними музичними номерами та еротичними танцями.

Гостям "Дикого кабаре" належить своїми очима побачити "Ніжну Інгу", чий коронний номер починається з того, що пишна "актриса" укладає до себе на коліна сміливця із залу для глядачів.

Також на сцену вийде група Le Maxi Monster Music Show, у складі якої "бородата жінка, жінка-трофей, чоловік-жінка" та інші, не менш дивовижні, артисти.

Квиток на фестиваль коштує 20 євро - організатори постаралися зробити захід загальнодоступним.

Для порівняння, квиток на Burlesque Festival, що щорічно проходить в лондонському районі Сохо, причому, одночасно в трьох клубах, коштує 15 фунтів стерлінгів.

Лондонський фестиваль вважається більш традиційним, ніж паризький: більшість танцівниць і стриптизерок виступають тут не в шкірі і ременях, а в "класичному" пір"ї і панчохах.

Проте найбільш масштабною виставою в жанрі стриптиз-кабаре цього року, безумовно, стане виступ шотландської трупи Club Noir в Единбурзькому Міжнародному конференц-центрі.

Знаменитий Club Noir, що з гордістю носить звання найбільшого в світі бурлеск-клубу, запропонує гостям 8-годинну програму "нон-стоп".

Шотландський клуб відомий не тільки своїми винахідливими тематичними вечорами, на яких нерідко присутні до 2 тисяч глядачів.

Але й суворим дресс-кодом і вишуканою обстановкою нічного закладу з багатою історією.

Британські ЗМІ стверджують, що "виїзний" виступ трупи Club Noir, який відбудеться в серпні обіцяє глядачам немало сюрпризів. ТОРnews.

Зараз ви читаєте новину «В Парижі на бурлеск-фестивалі показали "нетиповий стриптиз" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі