Ексклюзиви
пʼятниця, 30 травня 2008 08:51

В Панамі при аварії вертольота загинув глава чилійської поліції

В четвер в столиці Панами з однойменною назвою в результаті аварії вертольота в районі бізнес-центра Calidonia загинув глава чилійської поліції генерал Хосе Алехандро Берналес, повідомляє AP. Крім того, загинула його дружина, а також ще четверо чилійців.

Раніше повідомлялося, що в результаті падіння вертольота одна людина загинула і ще двоє госпіталізовані. При цьому не уточнювалося, чи були постраждалі на борту вертольота або знаходилися у момент падіння на території бізнес-центра.

Reuters відзначає, що при аварії літального апарату хвіст вертольота відокремився від основної частини і впав на одну з офісних будівель бізнес-центра. За словами очевидців, після падіння вертоліт вибухнув, що привело до пожежі.

Як повідомив мер міста Хуан Карлос Наварро, чилійці, які знаходилися на борту вертольота, прилетіли до Панами, щоб взяти участь в антитерористичній конференції. Він також додав, що, окрім чилійської делегації, на вертольоті летіли громадяни Панами.

Причини аварії поки залишаються невідомими. За словами одного з поліцейських, який знаходився на місці аварії, вертоліт був старою моделлю зразка 60-х років, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «В Панамі при аварії вертольота загинув глава чилійської поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути