пʼятниця, 27 лютого 2009 14:42

В останні дні зими в Україні пройде мокрий сніг

В останні дні зими в Україні пройде мокрий сніг

На вихідні дні синоптики прогнозують в Україні прохолодну погоду з опадами у вигляді мокрого снігу. На дорогах ожеледь. Середньодобова температура складе від -6 до -1 градуса вночі і -1 - 4 градусів тепла вдень. На сході місцями нічна температура опуститься до -12.

У Києві завтра -5 - 0 градусів вночі, -2 - 3 вдень, очікується мокрий сніг. У неділю синоптики прогнозують невеликий сніг. Вночі -8/-3, вдень -2 - 3 градуси. У понеділок змінна хмарність, без опадів. Вночі -8/-3, вдень від -1 до 4 градусів.

У Київській області завтра синоптики чекають мокрий сніг. Температура вночі близько -5 - 0 градусів, вдень -2 - 3 градуси. Вітер північно-західний, західний, 5м/с. На дорогах ожеледиця.

На сході в суботу -4 - 1 вночі, вдень від -2 до 3 градусів. Осідання у вигляді мокрого снігу. У неділю вночі -7/-2 градуси, денна температура -2 - 3 градуси. Також пройде невеликий сніг. У понеділок синоптики прогнозують змінну хмарність, можливий сніг. Температура -12/-7 градусів вночі, -2 - 3 вдень. Вітер північно-східний, північно-західний, 5м/с. Ожеледь.

На заході країни завтра вночі -4 - 1 градус, вдень -1 - 4 градуси. Синоптики прогнозують мокрий сніг. У неділю також пройде невеликий мокрий сніг. Температура повітря вночі близько -6/-1 градуси, вдень 0-5 градусів. У понеділок вночі термометри покажуть -7/-2, вдень 2-7 градусів, істотних опадів не очікується. Вітер північно-західний, західний, 5м/с. Ожеледь.

У південних регіонах 28 лютого -5 - 0 вночі, 1-6 градусів тепла вдень, мокрий сніг. У неділю вночі -6/-1 градус, вдень 0-5, пройде дощ зі снігом. У понеділок синоптики прогнозують змінну хмарність. Вночі -7/-2 градуси, вдень 2-7 градусів тепла. Вітер північно-західний, 5м/с. На дорогах ожеледь.

У центральних регіонах найближчої ночі -5 - 0 градусів, вдень -1 - 4 градуси. Синоптики прогнозують невеликий мокрий сніг. У неділю змінна хмарність. Вночі -7/-2 градуси, денна температура -1 - 4 градуси. У понеділок вночі термометри покажуть близько -8/-3 градусів, вдень -1 - 4 градуси, без істотних опадів. Вітер північно-західний, західний, 5м/с. Ожеледь.

За матеріалом ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «В останні дні зими в Україні пройде мокрий сніг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі