пʼятниця, 19 грудня 2008 11:38

В одеському супермаркеті знайшли немовля в господарській сумці

Співробітники одного з супермаркетів райцентру Котовськ Одеської області виявили в господарській сумці, залишеній вдень на сходовому майданчику магазина, тритижневого малюка.

Машина швидкої допомоги швидко доставила малюка в лікарню. За словами завідувачки дитячим відділенням Котовської райлікарні Ольги Караман, оскільки немовля знаходилося в сумці недовго, то на стані його здоров"я це не позначилося, повідомляє "УНІАН".

"Єдина вада, яку ми виявили у Володі, так ми назвали хлопчика, - це вроджений кон"юнктивіт", - сказала Караман, додавши, що в "місцевому пологовому будинку новонароджений не зареєстрований і нічого про його матір медикам не відомо. Не виключено, що народився в сусідньому районі".

З розрахунку на те, що може з"явитися мати дитини, адміністрація райлікарні має намір декілька тижнів утримувати малюка в одній з палат дитячого відділення, а якщо породілля не прийде, Володю відправлять в один з дитячих будинків Одеси.

Зараз ви читаєте новину «В одеському супермаркеті знайшли немовля в господарській сумці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі