субота, 24 травня 2008 13:17

В Одеській області жорстоко побили школярку за списування

В Одеській області трохи більше тижня тому відбулося чергове побиття школярки - дівчинка перебуває в лікарні з сильним струсом мозку.

Цього разу жорстокістю й безсердечністю видзначилися дев"ятикласники Овидіопольської школи N2, які прямо на порозі навчального закладу били свою однокласницю Аллу й знущалися з неї, знімаючи процес приниження на мобільні телефони. Призвідницями свавілля, як і у випадку з кілійською школяркою, яку побили біля двох місяців тому, були дівчатка.

За словами матері Алли, Людмили Котович, приводом для побиття стало те, що дитина нібито попросила у когось списати в грубій формі. У результаті школярка опинилася на лікарняному ліжку з найсильнішим струсом мозку (дівчинку били ногами по голові), де й перебуває зараз.

У школі ситуацію коментувати відмовилися, відзначивши те, що йде службове розслідування. Завуч школи лише підтвердила факт побиття та назвала прізвище побитої. При цьому керівництво школи, як розповіла мама побитої школярки, з мікроінфарктами та мікроінсультами раптово лягло до лікарні.

Громадськість же Овидіополя замість хоча б співчуття відповіла зненацька агресивно. Можливо, через те, що учасниками прецеденту стала мало не половина школи. Відео на мобильник знімав навіть двоюрідний брат Алли. Зараз на потерпілу давлять із усіх боків, це призвело до того, що дитина боїться практично всіх.

"Вони всі говорять: це через те, що в мене проблемна дитина, і вона сама винувата, що її побили. Ну так що, що проблемна дитина, її треба бити за це?", - говорить мама побитої школярки.

Батьки Алли написали заяву до міліції й зняли побої, але працювати співробітники правоохоронних органів, за словами Людмили Котович, почали тільки після публікацій у ряді ЗМІ.

"А в місті говорять, навіщо я піднімаю шум. Ми б вирішили все тут між собою. Але я однаково хочу, щоб у ситуації розібралися компетентні органи", - заявила Людмила, повідомляє Освітній портал.

Зараз ви читаєте новину «В Одеській області жорстоко побили школярку за списування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі