понеділок, 04 жовтня 2010 10:18

В Одеській області міліціонери стріляли у хуліганів

В Одеській області міліціонери стріляли у хуліганів

В Одеській області співробітники міліції змушені були застосувати зброю, обороняючись від хуліганів

У Роздільній Одеській області співробітники міліції змушені були застосувати зброю, обороняючись від трьох хуліганів.

При цьому, як повідомляє прес-служба МВС України, один з правопорушників убитий.

Так, другого жовтня під час несення служби правоохоронці спробували заспокоїти трьох громадян, які на місцевій залізничній станції цинічно порушували громадський порядок. На зауваження міліціонерів правопорушники відповіли лайкою і чинили опір.

Один з міліціонерів зробив із табельної вогнепальної зброї попереджувальний постріл вгору. У свою чергу правопорушники вдарили його по голові і збили з ніг. Крім того, хулігани спробували заволодіти табельною зброєю правоохоронця.

Проте інший співробітник міліції, зробивши три постріли з табельної вогнепальної зброї вгору і один - у стегно одного з нападників, змусив хуліганів утікати.

Правопорушники спробували втекти з місця події, але двоє з них були затримані правоохоронцями та доставлені у відділ міліції.

Під час огляду місця події в кущах з пораненням м"яких тканин стегна був виявлений третій правопорушник - 27-річний місцевий житель, який від отриманої рани помер.

Всі правопорушники раніше відбували терміни позбавлення волі за крадіжки та пограбування, а також притягалися до адміністративної відповідальності. Ведеться слідство.

За матеріалами Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «В Одеській області міліціонери стріляли у хуліганів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі