вівторок, 04 вересня 2007 13:26

В Одесі на дітей полюють порнорежисери

В Одесі до дітей чіпляються невідомі та пропонують знятись у порно, обіцяючи 100 гривень за годину.

12-річні школярі Влад і Олександра, під час літніх канікул підробляють продавцями газет у міському транспорті. Того дня діти пропонували пресу в тролейбусах. Приблизно о пів на дев"яту ранку школярі сіли на лавку поговорити. За кілька хвилин до них підійшов чоловік років 45, запитавши, що за газету вони продають і скільки вона коштує. Брати пресу він відмовився, натомість поцікавився, як звуть продавців, намагаючись хоч якось їх розговорити.

Після цього незнайомець запропонував знятись у кіно і при цьому заробити. "Обіцяв, що за годину зйомок кожен отримає по 100 гривень, — згадує Олександра. — Чоловік сказав, що ми з Владом займатимемося любов"ю, а він нас зніме на камеру. Я відразу зрозуміла, що це збоченець. Тому сказала чоловікові, що нам терміново треба йти додому, батьки чекають". Перелякані діти втекли в сусідній двір і з чверть години відсиджувалися в чужому під"їзді. Батьки дітей не захотіли звернутись у міліцію.

У ЦОС МВД сказали, що цього року співробітники обласного управління СБУ затримали злочинну групу, яка знімала і продавала фільми відповідного змісту за участю підлітків у віці 12 - 17 років, пише Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі на дітей полюють порнорежисери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі