понеділок, 14 січня 2008 13:26

В Одесі 17-річний студент розбив 11 авто: 1 людина загинула

У ніч з п"ятниці на суботу на вулиці Вільямса сталася масштабна аварія. Водій чорного джипа "Тойота-Прадо" з "крутим" держномером "4000" на величезній швидкості врізався в "Деу-ланос", що стояв попереду Як розповіли в черговій частині облДАІ, водій сріблястого "Деу" загинув на місці, а його пасажирка отримала серйозні поранення і знаходиться в реанімації.

Після удару "Ланос" віднесло убік, де він зіткнувся з "Міцубіши", яка у свою чергу зачепила дві "Тойоти", що стояли поряд Від удару у джипа перекосило колесо, і автомобіль винесло на стрічну смугу, де він скоїв зіткнення ще з шістьма машинами, припаркованими на стоянці. Зрештою пошкодження отримали 11 автомобілів, 5 з них -не підлягають ремонту.

Прибулі на місце аварії співробітники ДАІ на всю ніч перекрили вулицю Вільямса. Тіло загиблого водія співробітники МНС діставали близько півгодини, довелося навіть розпилювати зім"ятий корпус авто. За неофіційними даними, винуватцем аварії виявився сімнадцятирічний студент юридичної академії, який після аварії чинив опір співробітникам міліції.

Понівечивши11 автомобілів, господар навороченного джипа 17-річний студент, погрожував інспекторам ДАІ, що його тато всіх покарає.

"Через деякий час до місця події під"їхало декілька дуже дорогих іномарок, з них вийшли родичі винуватця аварії, які спробували полюбовно "домовитися" з інспекторами ДАІ", - розповідає очевидець. Після недовгих переговорів винуватець аварії у супроводі співробітників ДАІ і "групи підтримки" з кортежу крутих іномарок був відправлений на експертизу.

Як повідомили нас в черговій частині ДАІ міста, винуватцем аварії дійсно був водій джипа "Тойота-Прадо". На питання, чи був він у момент скоєння наїзду п"яний, співробітники ДАІ відповідати не стали, мотивуючи це тим, що результатів експертизи поки немає. Також нам пояснили, що чи буде винуватець страшної аварії сидіти у в"язниці і який термін йому світить - питання, яке може вирішити лише суд.

Коментувати можливість "полюбовної" домовленості і відходу винуватця від відповідальності в ДАІ не стали, зробивши акцент на тому, що таке неможливо в принципі. Зараз же по цьому факту збуджена кримінальна справа, йде слідство, повідомляє Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі 17-річний студент розбив 11 авто: 1 людина загинула». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі