понеділок, 13 жовтня 2008 09:57

В Очакові вибухнув житловий будинок: загинула людина

В Очакові Миколаївської області в понеділок о 3 годині ночі на вулиці 8 березня, 34 на 1-му поверсі п"ятиповерхового будинку стався вибух, за попередніми даними побутового газу, з подальшим горінням і розповсюдженням вогню на балкони з 2-го по 5 поверхи.

В результаті вибуху загинула одна людина, повідомив керівник прес-служби Міністерства з питаннях надзвичайних ситуацій Ігор Кроль в понеділок.

Через дві з половиною години силами чотирьох відділень рятувальників МінНС пожежу було ліквідовано. Під час гасіння з під"їзду бійці МінНС вивели 28 людей.

Вибухом пошкоджена міжквартирна перегородка і вікна двох квартир. На даний момент проводиться обстеження постраждалого приміщення. Причина вибуху встановлюється.

Звернемо увагу, що житлові будинки нерідко вибухають саме через газ. Так, наприклад, 24 вересня в місті Дрогобич (Львівська область) стався вибух газу в 9-поверховому житловому будинку по вул. Самбірська, 102, в результаті якого обрушилося перекриття між поверхами. Вибух стався на 7-му поверсі. Постраждали вісім осіб.

А 7 лютого в результаті вибуху в триповерховому житловому будинку у Львові загинула одна особа. Ще 10 постраждалих дістали з-під завалів.

20 травня в одній з квартир п"ятиповерхового житлового будинку в місті Родзинки Харківської області стався вибух газу. Причиною вибуху стала забудькуватість власника квартири, який не вимкнув газ, повідомляє NEWSru.ua

Зараз ви читаєте новину «В Очакові вибухнув житловий будинок: загинула людина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі