неділя, 09 листопада 2008 15:23

В Нікополі склалася надзвичайна ситуація

У Нікополі Дніпропетровської області досі не розпочато опалювальний сезон.

Про це УНІАН повідомили в Управлінні преси та інформації Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

При цьому ОДА звинувачує у зриві початку опалювального сезону в місті мера Нікополя Сергія Старуна.

"Через неспроможність міського голови Нікополя досягти домовленостей з НАК "Нафтогаз України" щодо отримання лімітів на газ та складання графіків погашення заборгованості за його використання, до розв"язання цього питання у Києві наразі підключилося керівництво Дніпропетровської області та Міністерство ЖКГ", - наголошується в повідомленні Управління преси та інформації.

Ситуація, що склалася в Нікополі, визнана на обласному рівні як надзвичайна. Нікополь – єдине із 13 міст на Дніпропетровщині, яке наразі не вирішило питання з отриманням лімітів на газ і не розпочало опалювальний сезон.

За дорученням Кабінету міністрів України до Нікополя прибув заступник міністра житлово-комунального господарства Сергій Зімін. Він разом із заступником голови облдержадміністрації Віктором Сергеєвим провів нараду з розв"язання кризової ситуацію в місті. Учасники наради констатували бездіяльність місцевої влади.

В той же час керівництво Дніпропетровської області планує виділити з обласного бюджету 3 млн. грн. субвенції Нікополю для початку опалювального сезону протягом найближчих 10 днів.

Населення Нікополя станом на 1 жовтня 2008 р. становить 126,8 тис. осіб.
Зараз ви читаєте новину «В Нікополі склалася надзвичайна ситуація». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі