понеділок, 02 червня 2008 12:39

В М"янмі після урагану відкриваються школи

В М"янмі в понеділок почали працювати багато шкіл. Про це повідомляє Associated Press. В той же час, як стало відомо раніше, влада країни починає ліквідацію тимчасових палаткових таборів, в яких проживають тисячі постраждалих від урагану "Наргіс" людей. Уряд розраховує, що постраждалі почнуть повертатися в місця колишнього проживання.

Разом з тим, влада М"янми 29 травня ухвалила рішення видати візи співробітникам гуманітарної місії ООН, які вимагали в"їзду до країни для надання допомоги жертвам стихії, що обрушилася на М"янму 2 травня. Раніше уряд перешкоджав відвідинам представниками міжнародних гуманітарних організацій постраждалих районів.

За офіційними даними, які приводить агентство, від циклону "Наргіс" в М"янмі загинули 78 тисяч людей, 56 тисяч вважаються зниклими безвісти. Близько 2,4 мільйонів людей відчувають нестачу продуктів харчування, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «В М"янмі після урагану відкриваються школи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі