неділя, 25 березня 2007 10:30

В Москві через вогняне шоу згорів нічний клуб. 10 загиблих

В ніч на неділю в результаті пожежі в нічному еротичному клубі "911", що розташовувався на першому поверсі будівлі театру "Ленком" на Малій Дмитрівці в центрі Москви, загинули десятеро людейй і ще четверо госпіталізовано. Всі вони отруїлися продуктами горіння. З будівлі було евакуйовано 150 чоловік. Серед потерпілих в основному дівчата, що працювали в клубі.

Пожежа виникла близько 3:10. Площа спалаху не перевищила 40 квадратних метрів, проте загиблі й постраждалі отримали сильне отруєння продуктами горіння.

Пожежа відбулася, за попередньою версією, через необережне поводження з вогнем. Щоночі в клубі проводилося вогняне шоу, під час якого підпалювали чистий спирт. Бармен пролив на себе близько 300 мілілітрів палаючого спирту, і на ньому спалахнув одяг. Вогонь перекинувся на 5-літрову каністру зі спиртом, потім загорілся сцена клубу, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «В Москві через вогняне шоу згорів нічний клуб. 10 загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі