вівторок, 08 січня 2008 18:30

В льодах Азовського моря застрягло панамське судно

Вантажне судно "Атлантик Джой" під прапором Панами застрягло в льодах 6 січня біля Бердянської коси (Запорізька область) в Азовському морі.

Про це сказано в повідомленні Головного управління з надзвичайних ситуаціях і захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи в області.

Згідно з повідомленням, 6 січня о 17:00 від оперативного чергового прикордонної служби надійшло повідомлення про те, що на відстані 6 км від берега перебуває судно з панамським прапором, яке не відповідає на радіозапити.

Пізніше було встановлено, що судно прибуло 29 грудня в порт Маріуполя й за нього відповідає фірма "Таурус".

3 вересня судно планувалося завантажити, але через несприятливу погоду судновласник (громадянин Греції) вирішив відіслати судно в Чорне море.

Капітанові рекомендували дрейфувати Азовським морем, де судно застрягло в льодах.

Станом на 8 січня, стан здоров"я екіпажу (громадяни Єгипту) нормальне, до судна спрямовано криголам з маріупольського порту.

Як повідомляло агентство, у ніч на 3 січня болгарське суховантажне судно "Ванесса", завантажене металобрухтом, затонуло у північній частині Керченської протоки, повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «В льодах Азовського моря застрягло панамське судно ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі