пʼятниця, 26 червня 2009 13:18

У Криму оголосили штормове попередження

У Криму оголосили штормове попередження

У Криму оголошено штормове попередження.

Як повідомляє в п"ятницю прес-служба Головного управління МНС України в Криму, за даними Кримського гідрометеоцентру 26-27 червня на території автономії Крим місцями очікуються сильні зливи, грози, град, шквалистий вітер 19-24 м/с.

За інформацією прес-служби, в зв"язку з цим можливе виникнення надзвичайних ситуацій, пов"язаних з порушенням функціонування об"єктів життєзабезпечення, пошкодженням (обривом) ЛЕП і ліній зв"язку, утрудненнями в роботі всіх видів транспорту, обваленням слабоукріплених конструкцій і рекламних щитів.

Крім того, можливе локальне підтоплення знижених ділянок місцевості, збільшення кількості ДТП.

"Керівникам зацікавлених служб і відомств необхідно прийняти заходи з попередження НС і нормального функціонування об"єктів життєзабезпечення. Необхідно відкласти відвідини гірничолісових масивів, а при грозі не знаходитися на відкритій території, біля дерев, що самотньо стоять, і у воді. При виникнення НС дзвоніть рятувальникам пза тел. "101", -відзначили у прес-службі.

За матеріалом Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «У Криму оголосили штормове попередження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі