пʼятниця, 30 січня 2009 10:24

В Криму від електропостачання відключено низку військових частин

В АР Крим низка військових частин Військово-морських сил України вже кілька днів залишається без електропостачання. Про це повідомляє радіо "Свобода" з посиланням на флотську ТРК "Бриз" у Севастополі. Зокрема, близько тижня перебуває без електроенергії окремий морський інженерний батальйон у Бахчисараї. Там не працює їдальня, котельня і службові приміщення, вийшли з ладу деякі електроприлади.

За даними квартирно-експлуатаційної частини (КЕЧ), електроенергія військовій частині була відключена за несплату боргу в розмірі 22 тис. грн. Від КЕЧ на ім"я директора "Крименерго" було направлено гарантійного листа про сплату заборгованості у лютому, оскільки зазначені бюджетні кошти надійдуть лише наступного місяця. Водночас, як зазначає телерадіокомпанія "Бриз", відповіді військові моряки досі не отримали.

Електроживлення позбавлені також частини Центру берегової оборони, зокрема, розташовані в селищі Перевальному Сімферопольського району.

Крім того, як повідомили в штабі Південної військово-морської бази ВМС України, з 2 лютого очікується знеструмлення військових частин і цього військового об"єкту.

Зараз ви читаєте новину «В Криму від електропостачання відключено низку військових частин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі