неділя, 01 червня 2008 16:56

В Китаї розбився вертоліт, що перевозив постраждалих від землетрусу

Розбився вертоліт китайських служб порятунку, що працював в провінції Сичуань, яка на початку травня постраждала від потужного землетрусу, повідомило в неділю агентство AFP з посиланням на китайське агентство Синьхуа.

За даними агентства, причиною інциденту, який стався поряд з містом Інсю, стали погані погодні умови - туман і сильні пориви вітру.

На борту військово-транспортного вертольота, що розбився, знаходилися чотири члени екіпажа і десять людей, евакуйованих з територій, що постраждали від стихії. Повідомлення про жертви і постраждалих в результаті аварії вертольота поки не надходили.

Землетрус, 12 травня в південно-західній провінції Сичуань, став найсильнішим в Китаї за останніх 30 років. Число жертв землетрусу досягло майже 69 тисяч. Поранення отримали 364,5 тисяч жителів, майже 18 тисяч числяться зниклими безвісти. В цілому від удару підземної стихії постраждали 27 мільйонів 650 тисяч людей. За прогнозами влади, число загиблих може збільшитися до 80 тисяч. NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «В Китаї розбився вертоліт, що перевозив постраждалих від землетрусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі