понеділок, 12 травня 2008 14:41

В Китаї під уламками школи залишилися 900 учнів

Не менше 900 учнів однієї зі старших шкіл провінції Сичуань на південному заході Китаю опинилися похованими під уламками будівлі в результаті землетрусу, передає агентство "Синьхуа".

Як повідомлялося раніше, чотири підлітки загинули, ще 180 поранені. У провінції Ганьсу на північному заході Китаю загинули 10 людей, щонайменше 14 постраждали.

Землетрус магнітудою 7,8 стався приблизно в 14:30 за місцевим часом. Епіцентр знаходився в 93 кілометрах від адміністративного центру провінції Сичуань міста Ченду. У Ченду припинена робота офісів, їхні співробітники евакуйовані у зв"язку з ризиком обвалення будівель.

Повідомлень про інших загиблих і поранених не надходило, в декількох районах країни порушений телефонний зв"язок, і про ситуацію, що склалася там, нічого невідомо.

Підземні поштовхи відчували також жителі Пекіна і Гонконгу. Сейсмологи зареєстрували коливання ґрунту у В"єтнамі, Таїланді і Тайвані, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «В Китаї під уламками школи залишилися 900 учнів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі