вівторок, 28 квітня 2009 08:42

У Києві перевернулась маршрутка з пасажирами (ФОТО)
5

Вчора, в понеділок 27 квітня, близько 14.40 на перехресті вулиці Тростянецької і Харківського шосе (у Дарницькому районі) водій маршрутки "Богдан" не пропустив трамвай.

В результаті вагон протаранив автобус - 6 пасажирів маршрутки потрапили в лікарню.

- У житті не бачив подібного, - говорить очевидець ДТП Ярослав. - Маршрутка N445 повертала з Тростянецької на Харківське шосе, у бік Ленінградської площі. На жаль, водій мікроавтобуса не помітив трамвай, який рухався зліва.

Коли автобус вже закінчував маневр, трамвай ударив маршрут в бік. Трамваєм управляв стажер. І хоча поряд з ним сидів майстер, очевидно, відреагувати вчасно він не встиг.

Від сильного поштовху маршрутка нахилилася і перекинулася.

Через декілька хвилин на місце аварії під"їхали шість "швидких", які госпіталізували постраждалих. У пасажирів були переломи та інші травми. Поки лікарі витягували людей з металевої "пастки", пожежники рясно поливали вулицю водою. Адже на дорогу вилилося майже 150 літрів пального.

Не виключено, що постраждалих було б набагато більше, будь маршрут повністю забитий. На Харківському шосе утворилася величезна пробка.

На місці аварії працювало ДАІ, яке й визначить винуватця ДТП.

КП в Україні, Магнолія-ТБ

Зараз ви читаєте новину «У Києві перевернулась маршрутка з пасажирами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі