неділя, 13 травня 2007 14:00

В Карачі поновилися заворушення. Нові жертви

В пакистанському місті Карачі сьогодні поновилися зіткнення, є нові жертви, повідомляють місцеві телеканали з посиланням на поліцейські джерела міста. Згідно з даними тележурналістів, щонайменше одна людина загинула і ще троє поранені в ході зіткнень демонстрантів із силами правопорядку, які жорсткими заходами наводять лад в місті, що стало ареною сутичок опозиційних і проурядових сил.

За даними ЗМІ, загиблий був в числі демонстрантів, що намагалися прорвати поліцейський кордон, поліція відкрила вогонь по натовпу. Керівники поліції та введеної в місто армії заявили, що готові до найжорсткіших заходів, щоб зупинити заворуження.

Напередодні в ході зіткнень, що спалахнули в Карачі між прихильниками і супротивниками правлячого режиму, загинуло 36 чоловік, число поранених перевищило 150 чоловік. Зіткнення почалися, коли представники опозиційних партій і груп вийшли в суботу на марш протесту проти рішення президента Мушаррафа відправити до відставки верховний суддю Іфтіхара Чаудхрі, повідомляє РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «В Карачі поновилися заворушення. Нові жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі