пʼятниця, 30 травня 2008 16:04

В Івано-Франківську грабують жінок-водіїв

Жертвами грабіжок в Івано-Франківську ставали власниці дорогих іномарок. Злочинці працювали виключно біля світлофорів. Коли вмикався жовтий сигнал, підбігали до автомобіля, відчиняли дверцята та забирали сумочки.

Перші пограбування сталися на початку травня. Чи не щодня до міліції приходили жінки, і скаржилися на грабіжників. Усіх заявниць об"єднувало те, що їх оббирали, коли ті були за кермом.

Міліціонери зробили висновок, що мають справу зі злочинним угрупованням. Ніхто не міг передбачити на якому з івано-франківських перехресть зловмисники з"являться знову. Втім, декілька засідок влаштували. Інтуїція оперативників не підвела.

Василь Фелик, начальник Івано-Франківського МВ міліції: "Працювали 2-3 чоловіки. Попали у поле зору 3 чоловіки. Вони скоювали злочин. Ми дозволили це зробити, і затримали на гарячому".

Того ж дня до рук міліціонерів потрапив лише один виконавець злочину. Його поплічники встигли накивати п"ятами. Оперативники не розчарувалися. На особи утікачів вказав їх товариш. Учасники банди виявилися мешканцями Львову.

Поки що доведена їх причетність до чотирьох епізодів. Слідчі припускають, що фактів набагато більше, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «В Івано-Франківську грабують жінок-водіїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі