пʼятниця, 23 листопада 2007 09:31

В Італії вчителька літератури знімалася у порно

Італійська вчителька усунена від викладацької діяльності через те, що крім викладання свого предмету у школі,  вона знімалася у порнофільмах. Як заявила у четвер, 22 листопада, влада італійського регіону Фріулі-Венеція-Джулія, поведінка Ганни Чиріані у вільний час "не сумісна з освітнім процесом".

За словами самої Чиріані, що фігурує в еротичних шоу і інтернет-порнографії під псевдонімом Madameweb, її хобі ніколи не заважало основній роботі. "Моя поведінка в школі завжди була професійною і бездоганною", - стверджує італійка.

П"ять років тому Ганні Чиріані вже довелося залишити попереднє місце роботи - середню школу у місті Порденоне, де вона викладала італійську літературу. Учні обклеїли туалети навчального закладу її фотографіями у голому вигляді, викачаними з Інтернету.

Жінка переїхала у сусіднє містечко, де вела вечірні заняття для дорослих студентів. Неприємності у неї почалися після того, як у мережі з"явився відеозапис її виступу на минулому у жовтні берлінському фестивалі еротики, що користується великою популярністю. Місцева влада вирішила остаточно усунути Чиріані від викладання, повідомляє інтернет-видання Подробности.

Зараз ви читаєте новину «В Італії вчителька літератури знімалася у порно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі