понеділок, 24 березня 2008 09:33

В Італії шукають "злодія-гіпнотизера", якому касири самі віддають гроші

Італійська поліція розповсюдила відеокадри, на яких зображено чоловіка, підозрюваного в тому, що за допомогою гіпнозу він змушує касирів у супермаркетах віддати йому гроші. За словами касирів, останнє, що вони пам"ятають про спілкування з злодієм, - це як він нахиляється і говорить: "Дивіться мені в очі".

Після того, як касири приходили до тями, вони виявляли, що в касі не залишилося грошей. Останній за часом інцидент, який відобразила камера спостереження, стався в банку на півночі Італії: забравши гроші, злодій спокійно покинув приміщення.

Повідомляється, що співробітниця банку віддала йому близько 800 євро. Італійські ЗМІ передають, що жінка, якій показали зняті камерою спостереження кадри, не пам"ятала моменту пограбування.

Згідно з повідомленням преси, на цих кадрах видно, як злодій гіпнотизував її. Італійська поліція вважає, що підозрюваний може бути індійцем або вихідцем з півночі Африки, повідомляє Би-би-си.

Зараз ви читаєте новину «В Італії шукають "злодія-гіпнотизера", якому касири самі віддають гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі