понеділок, 17 грудня 2007 18:07

В Італії працівники авіакомпанії збираються страйкувати на Різдво

Профспілкові організації працівників італійської Alitalia загрожують на Різдво провести страйк, якщо уряд не роз"яснить їм умови продажу держпакету акцій авіагіганта і не повідомить подробиці плану фінансово-економічного оздоровлення збиткового національного авіаперевізника, передають італійські ЗМІ.

Збитки італійської авіакомпанії в 2006 році склали біля $ 550 млн. Стратегічний інвестор, якого шукає влада країни, повинен буде реалізувати план оздоровлення Alitalia. Тим часом претенденти на покупку хронічно збиткової італійської авіакомпанії Alitalia сперечаються, хто заплатить за неї менше. За неофіційними даними, франко-голландский перевізник Air France-KLM запропонував по 35 євроцентів за акцію Alitalia. Інший кандидат, італійський оператор Air One, за різними даними, дає від 1 до 10 євроцентів за акцію. Керівництво жодної з авіакомпаній чутки поки не коментує.

Уряду Італії наступного тижня належить вирішити, кому продавати свої 49,9% акцій компанії. Тим часом, акції Alitalia на біржі впали на 20%, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «В Італії працівники авіакомпанії збираються страйкувати на Різдво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі