понеділок, 16 листопада 2009 18:50

В Італії Каддафі намагався "зняти" 500 дівчат

В Італії Каддафі намагався "зняти" 500 дівчат

Глава Лівії Муаммар Каддафі на Всесвітньому саміті з продовольчої безпеки ООН в Римі перебував в оточенні 200 італійських жінок, агітуючи їх прийняти мусульманство, повідомляє Reuters

"Розшукуються 500 привабливих дівчат віком від 18 до 35 років, зростом як мінімум 1.70 метра, стильно вдягнених, але не в міні-спідницях чи коротких сукнях" - було написано на рекламних оголошення агентства "Hostessweb".

Близько двохсот жінок зібралося в залі однієї з вілл Риму. Особливим призом було 50 євро і деякі "лівійські подарунки".

Поміж тих жінок була і одна репортерка італійського інформаційного агентства "ANSA", яка зробила фото і потім описала всі вечірні церемонії.

За інформацією ЗМІ, очікувалося набагато більше представниць слабкої статті. Замість веселощів, їх зібрали у великій залі і змусили слухати Каддафі, який мав їм розповісти про Лівію і про роль жінки в ісламі.

Після двогодинної лекції, включаючи питання та відповіді через перекладача, всі дійшли висновку про пряму агітацію у мусульманство. Кожній учасниці дарували примірник Корану та книгу висловів президента Лівії.

"Це було щось інше, але тільки не VIP- вечірка, яку ми так очікували. Навіть ніхто склянки води не дав", - заявила одна жінка в інтерв"ю ANSA

Інші жінки образилися, відчувши антихристиянський зміст його доповідей про Ісуса Христа, якого, за його версією, не було розіп"ято, натомість на хресті помирав "дуже подібний до нього".

Лівійське посольство повідомило "ANSA", що Каддафі планував ще декілька подібних "вечірок" під час свого триденного офіційного перебування на саміті з продовольчої безпеки ООН.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «В Італії Каддафі намагався "зняти" 500 дівчат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі