субота, 21 червня 2008 17:28

В Індонезії поліцейські взують ролики для боротьби з транспортними заторами

Влада столиці Індонезії - Джакарти оголосила про створення спеціального загону дорожньої поліції, співпрацівники якого будуть пересуватися містом на роликових ковзанах.

За задумом мерії, це дозволить служителям порядку оперативно прибувати на складні ділянки трас, де утворяться транспортні затори, і швидко наводити лад у русі. Взуті в ролики поліцейські, як розраховує міська влада, зможуть швидше добратися до проблемних розв"язок, аніж їхні колеги на патрульних автомобілях або навіть мотоциклах.

За словами начальника столичної поліції Дуа Сутірто, навчання 20 співпрацівників "летючого загону" проводить спеціально найнятий для цього професійний роллер, і поліцейські під його керівництвом роблять помітні успіхи в непростій справі підкорення асфальту. "Більшість із них - молоді та швидконогі", - зазначив Сутірто.

Джакарта страждає від одних із найбільш протяжних в Азії транспортних "пробок", і залишається лише чекати, щоб побачити, чи принесе який-небудь позитивний ефект поява на її дорогах полицейских-роллерів. Всі спроби хоч якось впорядкувати хаос, який діється на вулицях 12-мільйонного міста, що застосовувала до цього влада, видимих результатів не принесли, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «В Індонезії поліцейські взують ролики для боротьби з транспортними заторами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі