пʼятниця, 13 лютого 2009 12:21

В Індії випустять прохолодний напій з коров"ячої сечі

В Індії випустять прохолодний напій з коров"ячої сечі
Департамент із захисту корів "Союзу добровільних служителів нації" (Rashtriya Swayamsevak Sangh) - впливової організації індуського націоналізму - оголосив про початок завершуючої стадії робіт з виробництва прохолодного напою з коров"ячої сечі, який повинен скласти конкуренцію "Пепсі-колі" та "Кока-колі". За словами глави Департаменту Ом Пракаша, напій під назвою Gau Jal ("коров"яча вода") проходить лабораторні випробування і може бути запущений в серійне виробництво вже в кінці цього року, пише газета The Times. "Не хвилюйтеся - на смак напій не нагадуватиме сечу", - заявив журналістам видання пан Пракаш.

До складу напою, окрім коров"ячої сечі, увійдуть декілька корисних медичних та аюрведичних трав. Ціна майбутнього напою не розголошується.

Даний проект є однією зі спроб Союзу - заснованого в 1925 році, що нараховує 8 млн членів, - очистити країну від закордонного впливу та проповідувати концепцію хіндутви. Корова в ідеології хіндутви вважається священною твариною, сеча якої може зціляти від самих різних захворювань, зокрема - раку.

За матеріалами Rokf.ru, Prian.ru

Зараз ви читаєте новину «В Індії випустять прохолодний напій з коров"ячої сечі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі