вівторок, 20 травня 2008 09:10

В Індії від отруєння неякісною горілкою загинули 65 людей

Щонайменше 65 людей загинули в південноіндійських штатах Карнатака і Тамілнад від отруєння неякісною рисовою горілкою, десятки опинилися в лікарнях.

Спиртне розливалося в підпільному цеху. Основними клієнтами нелегального виробництва були жителі сіл по обидві сторони кордону двох штатів - селяни і батраки. За непідтвердженими поки даними, смертоносний алкоголь поширювали серед місцевих жителів активісти однієї з політичних партій в Карнатакі, де проходять вибори до місцевого парламенту.

Родичі загиблих на деяких час перекрили шосе, що з"єднує столиці Карнатаки і Тамілнада - міста Бангалор і Ченнаї. Вони вимагали закриття підпільного цеху з виробництва алкоголю, який діє в їх районі та арешту винних в масовому отруєнні.

Поліція пообіцяла провести розслідування і покарати злочинців. Місцева влада виділили сім"ям загиблих компенсацію у розмірі 10 тисяч рупій і сплатила похорони.

Відзначимо, що в Україні в жовтні двох жінок, за виготовлення фальшивої горілки, засудили до 5 років позбавлення волі, передає РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «В Індії від отруєння неякісною горілкою загинули 65 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі