понеділок, 01 грудня 2008 14:35

В Індії вибрали найщасливішого бізнесмена

 
Найщасливішим бізнесменом в Індії жителі країни назвали мільярдера і голову ради директорів компанії ADAGGroup Анілу Амбані (AnilAmbani). Про це свідчать дані дослідницької фірми Synovate, пише газета TheEconomicTimes.

У трійку найбільш процвітаючих бізнесменів потрапили також 72-річний голова TataGroup, найбільшій компанії в Індії по капіталізації, Ратан Тата (RatanTata), а також брат Аніла Амбані - Мукеш Амбані (MukeshAmbani).

TheEconomicTimes відзначає, що Амбані вразив жителів Індії тим, що здійснює вранці довгі пробіжки. За кордоном Амбані відомий в основному тим, що називався пресою одним з претендентів на придбання футбольного клубу Евертон, що грає в англійській прем"єр-лізі. Статок Амбані оцінюється журналом Forbes в 12,5 мільярда доларів.

Серед зарубіжних бізнесменів жителі Індії відзначили двох найбагатших людей в світі - засновника Microsoft Біла Гейтса і інвестора Уоррена Баффета.

Опитування проводилося у восьми найбільших містах Індії. У ньому могли брати участь тільки жителі країни старше 25 і молодше 45 років.

Зараз ви читаєте новину «В Індії вибрали найщасливішого бізнесмена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі