неділя, 06 лютого 2011 11:37

В Індії спалили опудало Путіна, щоб захистити Леніна (ФОТО)

У Калькутті активісти Центру соціалістичної єдності Індії (Socialist Unity Centre of India, SUCI) провели акцію проти прем'єр-міністра Російської Федерації Володимира Путіна. У руках тримали портрети лідера соціалістичної революції Володимира Леніна.

Таким чином тисячі індійських соціалістів висловили різко негативне ставлення до можливого поховання тіла Леніна. Про це заявив голова об'єднання Провас Гхош, передає Reuters.

Під час акції соціалісти спалили опудало з портретом Путіна замість голови. При цьому вигукували привітальні речівки свого радянського ідеологічного лідера.

Як повідомляла російська газета "Взгляд", у січні в Інтернеті на сайті goodbyelenin.ru було запущено голосування з приводу можливого поховання тіла Леніна. Станом на п'ятницю, 4 лютого, 68% висловилися за поховання, майже 32% - проти. Попри те, що сайт оформлений у стилістиці партії "Єдина Росія", 24 січня голова центрального виконкому партії Андрій Воробйов заявив, що пропозицію поховати вождя пролетарської революції в Росії Леніна висунули окремі члени "Єдиної Росії", можливо, пізніше з такою ініціативою може виступити і вся партія.

Зараз ви читаєте новину «В Індії спалили опудало Путіна, щоб захистити Леніна (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі