вівторок, 22 квітня 2008 16:57

В Індії росте майбутня найвища людина світу (ФОТО)

  Справа Світлана Сінг з сином
Справа Світлана Сінг з сином
Найвища жінка Індії Світлана Сінг, яка має зріст 2 м 18 см, народила незвичайного хлопчика. Дитина в свої 10 місяців має зріст 5-річної дитини. При народженні його зріст складав більше 60 см, як у дворічної дитини. За 10 місяців він набрав більше 30 см і тепер його зріст складає майже 92 см.

Каран, як назвали хлопчика, їсть по 20 разів на день. Мати говорить, що він просто не перестає їсти і рости.

Чоловік Світлани Санджай сподівається, що хлопчик стане відомим баскетболістом і хоче відправити його вчитися в США, а мати розраховує, що її дитина буде найвищою людиною в світі.

Не дивлячись на те, що батьки пишаються зростом свого сина, вони все ж таки визнають, що у нього можуть виникнути в майбутньому проблеми. Їздити в автомобілі або в громадському транспорті практично неможливо при такому зрості. Та і вийти на вулицю не поміченим дуже важко, оскільки відразу стаєш об"єктом загальної уваги.

Але поки батьки говорять, що хлопчик має дуже веселий характер і багато енергії, напевно через те, що він багато їсть, повідомляє Telegraph.

Переклад "Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «В Індії росте майбутня найвища людина світу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі