неділя, 03 червня 2007 11:00

В ході заворушень у Німеччині постраждали 433 поліцейські (ФОТО)


В ході безладів під час суботніх демонстрацій антиглобалізму в Ростоку постраждали 433 співробітники поліції, 27 з них отримали важкі поранення.

В даний час в ізоляторах тимчасового змісту знаходяться 84 затриманих учасника зіткнень з поліцією, 44 раніше затриманих випущені на свободу після встановлення їх особи.

Безлади були спровоковані в ході первинно мирних демонстрацій антиглобалізму так званими "автономами", що об"єдналися в "Чорний блок", - всі хулігани були одягнені в чорні костюми і закривали обличчя чорними хустками.

Поліція також повідомляє про значний матеріальний збиток, який учасники безладів заподіяли міському господарству. Вони, зокрема, пошкодили фасад будівлі "Балтійської ощадної каси", поламали велике число парковочних автоматів, розвернули на декількох вулицях проїжджу частину, з якої виламували кам"яні блоки для бійки з поліцією.

"Наступ" двох тисяч " автономів" вдалося зупинити, тільки застосувавши водомети і сльозоточивий газ, повідомляєРІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «В ході заворушень у Німеччині постраждали 433 поліцейські (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі