вівторок, 10 квітня 2007 12:04

В Голландії проходить дитячий конкурс "Зроби тата трансвеститом"

Голландські діти беруть участь в незвичайному конкурсі. Згідно з умовами конкурсу, спочатку діти мають купити печиво фірми Smoeltjes - ініціатора конкурсу, а потім сфотографувати свого батька в сукні. Знімки викладаються в мережі - на сайті papaineenjurk.nl. Автори 100 найкращих фотографій повинні отримати по велосипеду.

Багатьом дітям не склало труднощів умовити батька вбратися в жіночий одяг, та ще і дозволити виставити знімки на загальний огляд, - у "батьків в спідницях" з почуттям гумору все гаразд. На сайті акції вже представлено десятки фотографій, на яких батьки розряджені в сукні різних кольорів і фасонів. Деякі настільки увійшов в роль, що навіть дозволили зробити собі макіяж і манікюр, а також скористалися париком і накладними грудьми.

На тому ж сайті розміщені рекомендації для тих, чий батько "стійко чинить опір". Зокрема, пропонується організувати домашній спектакль і запропонувати батьку зіграти роль злої мачухи. Є варіант - умовити батька за допомогою матері. Але найдієвішим організатори конкурсу називають такий варіант: повідомити батька, що якщо він вдягне сукню, то заощадить 400 євро на новий велосипед, повідомляє Газета.ру.

Насолодитися фотографіями можна за адресою http://papaineenjurk.nl/

Зараз ви читаєте новину «В Голландії проходить дитячий конкурс "Зроби тата трансвеститом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі