вівторок, 05 лютого 2008 09:29

В Євпаторії встановлять м"ясний рекорд

9 лютого в Євпаторії мають намір приготувати найбільший в Україні сальтисон – виріб із м"яса та м"ясопродуктів.

Як повідомили у прес-службі Євпаторійського виконавчого комітету, за задумом організаторів, сальтисон вагою понад 100 кг буде зроблено у формі Кримського півострова.

Досягнення євпаторійців фіксуватимуть офіційні представники національного проекту Книги рекордів України, що є акредитованим партнером Книги рекордів Гіннеса.

Планується, що кулінарний виріб презентують публіці персонажі українського фольклору. "Скуштувати гігантський сальтисон зможуть усі свідки кулінарного рекорду", - зазначають організатори.

"Такого кулінарного рекорду в Україні ще не було, - зазначають у Євпаторійському виконкомі. - Схожі досягнення були зафіксовані у Вінницькій області (стейк із яловичини вагою 10 кг 320 г, довжиною 73 см і шириною 57 см), а також у Житомирі, де приготували 120-метровий шашлик", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «В Євпаторії встановлять м"ясний рекорд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі