середа, 08 серпня 2007 09:39

В Євпаторії виявлений черговий труп жінки

На курорті Євпаторія зарізана ще одна жінка. З початку літа це вже четверте звіряче вбивство. Проте слідчі стверджують, що четвертий злочин не має відношення до злочинів маніяка, якому приписували три попередні вбивства.

Тіло жертви невідомого злочинця було виявлене в міському парку, розташованому недалеко від мечеті Джума-Джамі, передає Центр громадських зв"язків (ЦГЗ) головного управління МВС України.

Вбивство було здійснене вночі, злочинець убив жінку ножем. При цьому міліціонери спростовують хвилю чуток про те, що так званий євпаторійський маніяк "знову вийшов на полювання".

Цього разу мабуть йдеться про нового злочинця, говорять слідчі. "Наші фахівці на сто відсотків упевнені в тому, що "почерк" злочинця не належить євпаторійському вбивці жінок", - затверджує начальник ЦГЗ Олександр Домбровській.

В той же час міліція оголосила, що виплатить 50 тисяч гривень за інформацію, яка дозволить встановити особу маніяка, який убив раніше трьох жінок і важко поранив ще одну.

Нагадаємо, що попередні злочини були здійснені 24 травня, 19 липня і 29 липня в тимчасовому відрізку від 2 годин ночі до 4 годин ранку. Злочинець висліджує самотніх дівчат, які пізно вночі повертаються додому, і нападає на них з ножем.

Не дивлячись на те, що за свідченнями дівчини, яка дивом вижила, був складений фоторобот психічно неврівноваженого, як вважають експерти, злочинця, вийти на його слід поки не вдається.

Відзначимо також, що злочини скоюються не тільки в самому місті, але і в його передмістях. Так, тіло однієї порізаної і задушеної дівчини було виявлене біля селища Заозерне, що на іншій стороні Євпаторійської бухти.

Зараз ви читаєте новину «В Євпаторії виявлений черговий труп жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі