четвер, 12 лютого 2009 13:19

В Естонії вартість оренди офісів досягла нуля

В Естонії вартість оренди офісів досягла нуля
Здаючи в оренду приміщення, що належать AS Vivikoop, Урмас Суйк сказав, що за нульовою орендної ціною можна отримати всі вільні приміщення, розташовані на четвертому поверсі. "Що робити, якщо ситуація зараз така, що на інших умовах охочих не знайти. На два роки можна взяти приміщення в оренду безкоштовно, а далі подивимося", - розповів він.

І хоча доходу власник нерухомості на таких умовах не отримає, то таким чином він зможе скоротити свої витрати, оскільки комунальні платежі будуть сплачувати орендарі.

Після того, як у місцевій пресі була опублікована реклама з цією пропозицією, з Суйком связалось близько десятка зацікавлених клієнтів і деякі з них уже ходили дивитися приміщення.

Маклер бюро нерухомості Arco Vara Тиніс Вольт розповів, що ціни на оренду комерційних площ знизили і інші власники нерухомості, але, щоб за нульовою ціною хтось пропонував, він таких випадків ще не знає, пише портал DV.ee.
Зараз ви читаєте новину «В Естонії вартість оренди офісів досягла нуля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі