пʼятниця, 27 червня 2008 16:19

В джунглях Індонезії знайдені уламки зниклого літака

В індонезійських джунглях знайдені уламки зниклого в четвер військово-транспортного літака, повідомляє в п"ятницю AFP з посиланням на офіційні джерела. Навколо місця аварії розкидані людські тіла і частини тіл.

Літак Casa C-212 зник з радарів, знаходячись в 40 кілометрах від Джакарти. Незабаром місцеві жителі заявили, що бачили падаючий літак і чули вибух. Влада вислала у вказане місце інший літак, пілот якого побачив наслідки авіакатастрофи з повітря, проте не зміг приземлитися. Катастрофа сталась над глухими джунглями, до того ж зараз там спостерігається сильний туман. До місця аварії направлена піша експедиція.

Вже відомо, що на борту розбитого літака знаходилися 12 індонезійських військових і шість цивільних осіб, серед яких три іноземці: британець, індієць та сінгапурець. У польоті вони займалися перевіркою нового геодезичного обладнання. Експерти допускають, що хтось з людей міг вижити. Тому експедиція прагне добратись до уламків літака якнайшвидше, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «В джунглях Індонезії знайдені уламки зниклого літака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі