середа, 10 вересня 2008 18:44

В центрі Назрані убито двоюрідного брата президента Інгушетії

Ймовірно, двоюрідний брат президента Інгушетії Мурата Зязікова, який також був керівником автотранспортного господарства республіки, розстріляний у власному автомобілі в центрі Назрані, повідомив в середу представник республіканського МВС.

"Приблизно о 16.13 за київським часом в місті Назрань по вулиці Осканова невідомими з автоматичної зброї обстріляний автомобіль марки Mercedes, в якому знаходився керівник автотранспортного господарства республіки Бекхан Зязіков. Від отриманих поранень Зязіков помер на місці", - сказало джерело.

За його словами, на даний момент місце події оточене, з"ясовуються подробиці того, що сталося, вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Як повідомило джерело в МВС Інгушетії, відразу ж після інциденту в Назрані був оголошений план-перехоплення "Вулкан-5", розшукується автомобіль марки LadaPriora чорного кольору, на якій, ймовірно, переховуються злочинці, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «В центрі Назрані убито двоюрідного брата президента Інгушетії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі