пʼятниця, 08 червня 2007 18:15

В Британії вчителька повісилася після того, як завуч вилаяла її на уроці

Молода вчителька однієї з британських шкіл була знайдена повішеною після того, як завуч вилаяла її перед класом. За словами свідків, 26-річна Ванесса Ранн, француженка за походженням, розплакалася після того, як Франческа Алкок накричала на неї під час уроку в брістольській школі The Grange School and Sports College.

Тіло жінки знайшов її жених, Дарен Мітчелл, в будинку, де вони разом жили.

Учні говорять, що бачили, як Ранн плакала за ворітьми школи 17 травня, того дня, коли на неї накричала завуч.

За словами школярів, вона сказала їм, що боїться, що її скоро звільнять, тому вирішила організувати прощальний пікнік для своїх учнів 11-го класу. Ранн дала деяким школярам свій номер телефону, проте коли підлітки, що знаходилися на канікулах, вирішили подзвонити їй, вона не відповіла.

Школа, в якій вчаться 900 дітей, почала службову перевірку, проте не ясно, чи є 29-річна Алкок підозрюваною в доведенні до самогубства.

У поліції справа про смерть Ранн не викликає підозр. Проте правоохоронцям все ж таки довелося з"явиться в школу після того, як завуч Алкок отримала смс з погрозами, а на дошці в її класі було крейдою написано слово "вбивця". У поліції повідомили, що з"ясовують, хто причетний до погроз, які отримали на свою адресу двоє співробітників школи, повідомляє Фактnews.



Зараз ви читаєте новину «В Британії вчителька повісилася після того, як завуч вилаяла її на уроці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі