четвер, 22 січня 2009 14:21

Найближчими днями у Києві дощитиме, на дорогах ожеледь

Найближчими днями в Україні очікується відносно тепла погода, а також опади у вигляді дощу і мокрого снігу. Місцями туман, на дорогах ожеледь. Середньодобова температура складе від 0 до 5 градусів вночі і 1-6 тепла вдень. У Криму місцями повітря прогріється до 10-15 градусів.

У Києві завтра від 0-5 градусів вночі до 1-6 тепла вдень. Без істотних опадів, туман. У суботу очікується дощ, дощ з мокрим снігом. Вночі 0-5, вдень 1-6 градусів. У неділю очікується мокрий сніг. Вночі -1 - 4, денна температура повітря від 2 до 7 градусів. У Київській області завтра істотних опадів не очікується, місцями туман. Температура - від 0-5 градусів вночі до 1-6 вдень. Вітер південно-східний, 5м/с. На дорогах ожеледь.

На сході в п"ятницю прогнозується -5 - 0 градусів вночі, 0-5 вдень. Опадів не очікується, місцями туман. У суботу вночі синоптики прогнозують -3 - 2 градуси, денна температура 0-5 градусів, переважно сухо. У неділю змінна хмарність. Вночі -3 - 2 градуси, вдень 1-6 градусів. Вітер південно-східний, 7м/с. Місцями ожеледь.

На заході завтра вночі очікується 1-6 градусів, вдень 5-10 градусів, пройде дощ з мокрим снігом. Місцями туман. У суботу також опади у вигляді дощу з мокрим снігом. Температура вночі близько 1-6 градусів, вдень 2-7 градусів. У неділю вночі температура повітря становитиме -1 - 4 градуси, вдень близько 3-8 градусів. Очікується мокрий сніг. Вітер південний, 3м/с. Ожеледь.

У південних регіонах 23 січня від 0 до 5 градусів вночі, 10-15 градусів тепла вдень. Синоптики чекають дощ. У суботу вночі - близько 2-7 градусів, денна температура 7-12 тепла, також очікується дощ. У неділю дощитиме. Вночі близько 3-8 градусів, вдень 8-13 градусів тепла. Вітер південно-східний, 7м/с.

У центральних регіонах найближчої ночі -3 - 2 градуси, вдень 1-6, істотних опадів не очікується, місцями туман. У суботу пройде мокрий сніг. Вночі 0-5 градусів, вдень 1-6 градусів тепла. У неділю вдень синоптики обіцяють Центральній Україні дощову погоду. Температура вночі - близько -1 - 4 градусів, вдень термометри покажуть 3-8 тепла. Вітер південно-східний, 7м/с. ожеледь, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Найближчими днями у Києві дощитиме, на дорогах ожеледь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі