середа, 23 квітня 2008 16:38

В Білорусі виступають проти проведення екстремальних турів по чорнобильській зоні

В Білорусії не приймуть пропозицій деяких туристичних фірм про організацію екстремальних турів по чорнобильській зоні. Таку позицію висловив сьогодні на прес-конференції начальник управління реабілітації постраждалих територій департаменту з ліквідації наслідків катастрофи на Чорнобильській АЕС білоруського міністерства з надзвичайних ситуацій Геннадій Анципов.

"Чорнобильська зона - це не місце для туризму, це - зона радіаційної аварії", - відзначив начальник управління реабілітації постраждалих територій. Він також додав, що в Білорусі ця зона суворо охороняється, встановлена жорстка пропускна система.

В свою чергу, начальник департаменту з ліквідації наслідків катастрофи на Чорнобильській АЕС Володимир Черников оцінив пропозиції турфірм з позицій моральності. Його висновок: "Аморально заробляти якісь гроші на чорнобильській біді". ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «В Білорусі виступають проти проведення екстремальних турів по чорнобильській зоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі